Bitcoin ATM

Mediasat bezit sinds 2017 een van de eerste Bitcoin ATM's in Nederland. Met een Bitcoin ATM kun je Bitcoins kopen of verkopen met contant geld. Dit is de beste en veiligste manier om Bitcoin om te zetten naar contant geld of om contant geld om te zetten naar Bitcoin. Vanwege de wetgeving moet u eenmalig uw legitimatie scannen.

Bitcoin transactie

Om een Bitcoin transactie uit te voeren helpen wij u graag van A tot Z. Op de volgende pagina's vindt u uitgebreide informatie over hoe u een transactie uitvoert en zich legitimeert:

Bitcoins Kopen

Bitcoins Verkopen

Identiteit verifiëren 

Bitcoin revolutie

Bij Mediasat zijn wij grote fan van de Bitcoin en andere cryptomunten. Wij zien de Bitcoin als een revolutie en wij denken dat Bitcoin de wereld op een positieve manier zal veranderen. Om die reden zijn wij jaren geleden begonnen met de Bitcoin ATM, zodat iedereen jong en oud Bitcoins kan aanschaffen of verkopen. Wij merken dan ook dat er allerlei verschillende mensen transacties uitvoeren en hier worden wij gelukkig van.

Service & Support

Wij bij Mediasat willen u als klant graag helpen. Of het nou uw eerste Bitcoin transactie is of al Bitcoin expert bent, wij staan voor u klaar. Onze ervaring leert ons dat mensen het altijd wel een beetje spannend vinden zo een Bitcoin ATM. Vooral als het de eerste keer is. Wij vinden dat er geen domme vragen bestaan en zijn er voor u en al uw vragen!

Hieronder vind u een korte instructie video:

Wanneer u alsnog vragen heeft over het gebruik een Bitcoin ATM kunt u altijd contact opnemen: [email protected] of 0614947794