Bitcoins verkopen

Mediasat bezit sinds 2017 een van de eerste Bitcoin ATM's in Nederland. Met een Bitcoin ATM kun je bitcoins kopen of verkopen met contant geld. Dit is de beste en veiligste manier om Bitcoin om te zetten naar contant geld of om contact geld om te zetten naar bitcoin. Vanwege de wetgeving moet u eenmalig u legitimatie scannen.

Wanneer u bitcoins wilt verkopen voor contant geld heeft u nodig: 

  • Uw telefoonnummer
  • Uw bitcoin wallet waar u uw bitcoins op heeft bewaard

Bitcoins verkopen kan op 2 manieren: 

  1. Op afstand via https://cash.bitaccess.co/
  2. In de winkel bij de Bitcoin ATM

Op afstand via de link:

Wij adviseren u om op afstand via de link uw bitcoins verkopen, op deze manier hoeft u niet in de winkel te wachten op bevestigingen en ligt u geld klaar om opgehaald te worden. Wanneer u uw bitcoins heeft verzonden moet u altijd wachten op een bevestiging sms. Vervolgens komt u naar de winkel en kunt u uw geld uit de Bitcoin ATM halen.

In de winkel bij de Bitcoin ATM:

U druk op Start op het scherm, vervolgens neemt u de algemene voorwaarden door en druk op het duimpje links onder op het scherm. Daarna voert u uw telefoon nummer in en drukt u op proceed, waarna u een verificatie sms ontvangt met een 6-cijferig verificatie code. Deze code voert u in op het scherm en u drukt op proceed. 

Vervolgens ziet u Sell Bitcoins of Verkoop Bitcoins op het scherm. U drukt hierop en er u selecteert Bitcoin ATM. Daarna word u gevraagd hoeveel contact geld u wilt ontvangen. U voert het bedrag in en drukt volgende. Nu ziet u een QR-code waar u de bitcoins naartoe moet verzenden. U verzend de bitcoins naar het adres wat u in beeld ziet en wacht op een bevestiging sms. Wanneer u de bevestiging sms heeft gaat u terug naar de Bitcoin ATM en ligt uw geld klaar.

Hieronder vind u een korte instructie video:

Wanneer u alsnog vragen heeft over een kunt u altijd contact opnemen: [email protected] of 0614947794