Identiteit verifiëren

Mediasat bezit sinds 2017 een van de eerste Bitcoin ATM's in Nederland. Met een Bitcoin ATM kunt u bitcoins aanschaffen of verkopen voor contant geld. Dit is de manier om Bitcoins om te zetten naar contant geld of om contact geld om te zetten naar Bitcoins. Vanwege de wetgeving moet u eenmalig u legitimatie scannen.

Om uw legitimatie te verifiëren voert u de volgende stappen uit:

U druk op Start op het scherm, vervolgens neemt u de algemene voorwaarden door en druk op het duimpje links onder op het scherm. Daarna voert u uw telefoon nummer in en drukt u op proceed, waarna u een verificatie sms ontvangt met een 6-cijferig verificatie code. Deze code voert u in op het scherm en u drukt op proceed. 

Vervolgens staat er Verify identity of verifieer identiteit in het scherm. U drukt hier op en komt in het volgende scherm waar u uw identiteit moet scannen. U volgt de stappen op het scherm en daarna moet u wachten op een bevestiging via sms waarin word aangegeven dat uw identiteit is bevestigt. Wanneer uw identiteit niet is bevestigt ontvangt u in de sms een link waarin u deze stappen ook online kunt uitvoeren. Wanneer uw legitimatie is goedgekeurd kunt u een beginnen met de transactie uit te voeren.

Hieronder vind u een korte instructie video:

Wanneer u alsnog vragen heeft over een kunt u altijd contact opnemen: [email protected] of 0614947794