Xsarius - Pure HD SE - SAT H.265 HEVC

€98,99
De Xsarius Pure HD SE is de nieuwe Full HD digitale ontvanger van Xsarius nu met H.265 HEVC en geschikt voor ontvangst van satelliet of kabel/terrestrial. Ook is de interactieve multimedia Set-Top Box heel geschikt voor IPTV en OTT services en het gemakke
Levertijd: 1 dag

Xsarius Pure HD SE met H.265 HEVC

De Xsarius Pure HD SE is de nieuwe Full HD digitale ontvanger van Xsarius nu met H.265 HEVC en geschikt voor ontvangst van satelliet of kabel/terrestrial. Ook is de interactieve multimedia Set-Top Box Via de OpenPLI software is deze box heel geschikt voor IPTV en OTT services en gemakkelijk uit te breiden met apps en een externe hard disk (PVR).

Sateliet of Kabel/Terrestrial ontvanger

De Pure HD SE is leverbaar in 2 modellen, namelijk Pure HD SE DVB-S2 of Pure HD SE DVB-C/T2.

Uitgebreid scala aan functies

De Pure HD SE is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik. Verder beschikt de Pure HD SE over functies zoals de Elektronische Programma gids, Teletekst, Ouderlijk toezicht, Favorietenlijsten, Webbrowser, Multimedia toepassingen en nog veel meer mogelijkheden.

2,5” HDD uitbreid mogelijkheid

De Pure HD SE biedt door middel van een externe verwisselbare harde schijf, de mogelijkheid het opslaggeheugen uit te breiden van 32 Gigabyte tot 3 Terabyte. Hiermee kunnen de gewenste programma’s gepauzeerd of opgenomen worden (PVR). 

IPTV & OTT Ready

De Pure HD SE is uitermate geschikt voor IPTV en OTT services.

Interne Conax Cardreader

De Pure HD SE beschikt over 1 interne kaartlezer.

OpenPLI

De Xsarius Pure HD Series wordt officieel ondersteund door OpenPLI Opensource Software.

Sublieme beeldkwaliteit

De Pure HD SE kenmerkt zich door ondersteuning van H.265 HEVC voor een hoge beeldkwaliteit op een lage bit rate, waardoor het downloaden van films stukken sneller gaat gaat en minder ruimte kost op je harde schijf. 

Snelle chipset en video processor

De Pure HD SE is uitgerust met één van de meest moderne chipset van 750MHz Dual Core processor (200DMIPS). Te samen met een geheugen 512MB DDR3 RAM en 256MB NAND Flash, is de receiver zeer snel en inzetbaar voor meerdere gewenste applicaties. 

Zeer compact en infrarood oog

De Pure HD SE heeft een prachtig design en is zeer compact. Standaard wordt een infrarood oog bij de receiver meegeleverd. Hierdoor is de receiver gemakkelijk weg te werken, bijvoorbeeld achter de televisie.

Vele beschikbare applicaties

De Xsarius Pure HD SE beschikt over het open source Linux Enigma 2 systeem. Dit maakt het mogelijk om veel beschikbare applicaties te gebruiken zoals: Uitzending gemist, internet radio en nog veel meer. Hiermee wordt de Pure HD SE een interactieve multimedia Set-Top Box.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen